Pentueet   Pennunostajan opas

Sydänyön J-pentue on syntynyt!Kolme birmapentua syntyi sektiolla illalla 12.8.2014. Ensimmäinenpentu oli tulossa häntä edellä eikä sitä saatu auttamalla ulos. Siksi jouduimme turvautumaan sektioon. Kaikki pennut olivat kuitenkin elossa ja virkeitä, mikäoli toki tärkeintä. Emo tokkurasta herättyään hämmästeli hetkenjälkikasvuaan, mutta alkoi sitten hienosti hoitaa pentujaan. Syntymäpaino kaikilla pennuillaoli sama 102 grammaa. Pari päivää synnytyksestä käynnistyi maidontuotantokin kunnolla ja pennut ovatkasvaneet hyvin.
Pennut ovat vilkkaita ja hyvinvoivia, kukin oman näköisensä ja oloisensa. Omalla tavallaan kaikki ovat todella suloisia.Ne ovat meillä tottuneet koiraan ja pieniin lapsiin, eivätkä ihan pienestä hätkähdä. Ensimmäineneläinlääkärireissukin on tehty, eikä sekään kovin pelottava ollut.

Ylpešt vanhemmat:

Sydänyön Gut Gelungene, "Pipari", SBI a, ja CH Fotocatin Risto Räppääjä, "Räpä", SBI nSukusiitos 6 polvessa on 0,195 % ja 10 polvessa 1,11 %. Pentujen sukutaulu.Pipari pentuineen.Sydänyön Jo Vain!, "Martta"
ruskeanaamio naaras
siitos- ja näyttelytasoinen
varattu sijoitukseen
syntymäpaino 102 g
paino nyt 1511 g (12 vk)Lisää kuvia Martasta.

Sydänyön Just Eikä Melkein, "Miisu"
ruskeanaamio naaras
siitostasoinen
varattu
syntymäpaino 102 g
paino nyt 1515 g (12 vk)Lisää kuvia Miisusta.

Sydänyön Johan Pomppasi!, "Muusa"
ruskeanaamio naaras
siitostasoinen
varattu
syntymäpaino 102 g
paino nyt 1323 g (12 vk)Lisää kuvia Muusasta.