Siru

Siru

Smeknamn: Sirkku, Sirkku-Liisa, Kommando, Musta Makalooni, Kurma, Mähmä
Kön: kastrathona
Ras: långhårig huskatt
Färg: svart och vit
Född: 1.6.2005, Hammaslahti, hos familjen Ihatsu, Hammaslahti
Far: okänd
Mor: blå långhårig huskatt MantaVi hade tänkt att Elli ska vara vå enda katt. Just det. Jag var den som tyckte att Elli ska ha en kattvän och därför kom Siru till oss. Siru var en liten långhårig kattunge som var lite misstänksam. Men när hon bekantade sig med Elli och oss och Nekku the dog hon blev en riktig god vän för oss alla. Som kattunge Siru var ganska liten och mager och hennes päls var inte den bästa. Och titta på henne nu! Varför kan våra birmor inte ha en sådan päls?

Siru är vår lilla "action hero". Verkligen. Hon har sina egna speciella trick. Och hon har den där elaka minen som är jättesnygg. Men Sirkku är ju en snygg katt. Nuförtiden har Siru en annan sida också. Hon kan nämligen vara lat. Hon verkligen vet hur man ska stressa av! Om Siru var en man skulle hon bara titta på tv och dricka öl och krafsa sin mage. Det är underligt hur lat hon kan vara, vå action hero.

Siru är en vacker katt med otrolig päls. Hennes ögon är vackert gula och hon har en ljuvlig karaktär. Hon är lite blyg först men när man bekantar sig med henne får man en vän för livet. Siru är en pratande katt som har mycket att säga. Och hon är lustig också. Hon "jagar" olika saker, som leksaker och sockor, och bringer dem till oss. Om vi inte märker henne genast ska hon jama lite (eller lite mer). Vär gulliga lustiga James Bond -katt. ;)

Tack familjen Ihatsu för denna vackra tös! Hon är en sådan personlighet!

Tillbaka till Katter
Ellis sida
Nuppus sida
Iidas sida
Anskus sida
Aapelis sida
Mistis sida